Cikgu Blogging About Education In Malaysia

Guru Malaysia blog tentang murid dan guru di sekolah.

Perodua Myvi Baru Lagi Best

Cikgu Suka Kereta Perodua Myvi Baru Tahun 2011

Admin cikgublog menulis artikel tentang kereta Perodua Myvi bukan untuk mendapatkan apa-apa bayaran tetapi disebabkan saya memang memiliki sebuah kereta Myvi yang berwarna ‘apple green’ dan saya suka dan puas dengan performance kereta Myvi dari Perodua. Apabila kereta Myvi dilancarkan enam tahun yang lepas, memang kereta ini telah menjadi pemilihan pertama bagi cikgu terutamnya cikgu perempuan. Kerana kereta Myvi unik, cantik, kecil (senang untuk parking) dan yang pentingnya ialah harga yang berpatutan.

Apabila saya mendapati Perodua Myvi akan melancarkan Myvi baru pada 16 Jun 2011, saya berasa sangat gembira dan tidak sabar untuk menunggu hari itu dan telah mencari gambar Myvi baru di Internet melalui Google. Ada beberapa gambar yang dapat saya muat turun dari internet dan saya ingin kongsikan bersama cikgu-cikgu disini. Kalau ada cikgu yang ingin bertukar kereta dan bajetnya juga adalah terhad, kereta Perodua Myvi adalah pemilihan yang utama  bagi mereka.  Enjinnya yang bagus, reka bentuk yang sangat cantik dan unik serta ‘maintenance’ yang murah telah menjadikan Myvi kereta Nombor 1 pemilihan cikgu di Malaysia.

PERODUA MYVI BARU LAGI BEST!

 

 

Kalau cikgu rasa ada komen tentang kereta Myvi baru ini, sila beri sedikit  pendapat anda di petak yang telah disediakan di bawah atau di facebook CikguBlog untuk perkongsian bersama cikgu-cikgu di Malaysia. Sekian, terima kasih.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on June 14, 2011 by in Perayaan and tagged , , , .
%d bloggers like this: